Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråer

Byrånätverket PPP startar pr-byrån Fuze PR

Publicerad: 2 december 2020, 09:50

Kommunikationsnätverket People People People, med byråer som Spoon och Oh my, breddar erbjudandet till pr-sektorn och startar bolaget Fuze PR. Daniel Lagerqvist leder satsningen som vd och blir delägare i Fuze.


Ämnen i artikeln:

People People People

Det har varit en händelsrik höst för byrånätverket som gick in i 2020 under namnet Real Agency Group. Under hösten stod det klart att byrågrundarna köper tillbaka verksamheterna från Bonnier och nyligen paketerades erbjudandet om under det nya varumärket People People People.

Nu adderas nästa del i företagsbygget i pr-byrån Fuze som ska komplettera de övriga bolagen som Spoon, Oh My, Trickle, KIT och The domain was taken.

Daniel Lagerqvist
har tidigare varit kommunikationsdirektör på tv-bolaget Discovery Networks Sweden och nyhetschef på Expressen och kom till PPP-nätverket i maj 2020. Han har sedan dess ansvarat för Spoon Inhouse som hyr ut och rekryterar kommunikationskonsulter.

– Det här är ett drömuppdrag för mig. Att få bygga upp ett eget bolag inom PR är något som jag tänkt på länge och att nu dessutom få göra det inom ramen för stora och vassa People People People-nätverket, är en spännande och fantastisk möjlighet, säger han i en kommentar.

Fuze PR innefatta pr-rådgivning och mediehantering, kriskommunikation och uthyrning av pr- och presskonsulter.

– Att lägga till ett vasst PR-erbjudande till vårt redan starka kommunikationsnätverk känns helt naturligt. Och att Daniel med sin bakgrund och nätverk inom PR och press är rätt person för detta har han redan bevisat i och med att han redan fått klart med ett par spännande uppdrag. En fantastisk rivstart helt enkelt." säger Anders Ribba, ordförande i Fuze och koncernchef i People People People i en kommentar

Styrelsen i Fuze består av Daniel Lagerqvist (vd) , Spoon-grundarna Anders Ribba (ordförande) och Melker Forssén samt Oh My-grundaren Christian Albinsson och Marte Ramborg, byråchef för Spoon Oslo.

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Ämnen i artikeln:

People People People

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.