Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråer

Carat hämtar nya vd:n från MEC

Publicerad: 25 juni 2013, 08:47

Nike Carlstoft.

Nike Carlstoft blir ny vd för mediebyrån Carat efter Göran af Klercker. Hon hämtas från konkurrenten MEC där hon varit vice vd.


Ämnen i artikeln:

Göran af KlerckerMECNike CarlstoftCarat

Nike Carlstoft tillträder sitt ny toppjobb i höst.

– Vi är otroligt glada över att Nike valt att leda Carat framåt. Efter en gedigen rekryteringsprocess är vi säkra på att Nike tillsammans med teamet på Carat besitter de kvaliteter som kommer att vara avgörande för att utveckla och möta våra kunders behov framgent. Nikes erfarenhet som framgångsrik ledare och av viktiga förändringsprocesser tillsammans med hennes smittande personlighet och näsa för affärer gjorde valet enkelt.  Räkna med att Carat fortsatt kommer att vara en ledande aktör på marknaden, säger Patrik Gamryd t f koncernchef för Aegis Media i Sverige, i ett pressmeddelande.

– Jag ser med stor förväntan och otålighet men också ödmjukhet fram emot rollen som Carats nya vd. Carat erbjuder tillsammans med sina systerbyråer en helhetslösning för sina kunder och deras kommunikationsutmaningar som jag inte upplever går att hitta någon annanstans. Jag ser mycket fram emot att påbörja min resa tillsammans med caratarna och övriga kollegor i Aegis Media-koncernen, säger Nike Carlstoft.

I höstas tvingades den tidigare vd:n Amanda Koutra lämna sin post – Carat tappade flera betydande kunder, bland annat Svenska Spel, konkursade Expert som och Telenor som i stället valde Omnicom.

I början av året avvecklade Carat Malmö-kontoret och tvingades nedbemanna.

Magnus Helander

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.