Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråer

Cloud Nine öppnar kontor i Helsingfors

Publicerad: 5 oktober 2020, 12:38

Stockholmsbaserade digitalbyrån Cloud Nine expanderar verksamheten österut.


Behovet av lokal representation i Finland för Cloud Nine har funnits länge, och då möjligheten öppnades att flytta över de anställda från den finska digitalbyrån Mios, var det ett enkelt beslut.

Cloud Nine, har varit baserade i Stockholm sedan 1999 och har under många år arbetat med flera kunder på nordisk nivå. Den lokala närvaron innebär att man kan tillhandahålla en högre servicegrad gentemot befintliga kunder och dessutom erbjuda tjänster på ett mer aktivt sätt på den finska marknaden.

Det nya kontoret har fyra medarbetare och kommer att expandera vartefter nya kunder förvärvas, utöver de lokala kunder som redan finns på plats.

Carl-Fredrik Risbecker, VD på Cloud Nine:

– Helsingfors är ett logiskt nästa steg för oss i vår strävan att bli den bästa digitala byrån för nordiska verksamheter. Därför, är jag mycket glad och förväntansfull inför vad vi kan åstadkomma tillsammans med vårt nya team i Finland.

Cloud Nine arbetar med strategi, design och utveckling av webbplatser och e-handelsplattformar för några av Nordens mest erkända varumärken. 

Exempel på kunder är Permobil, Casall, Sony Music, Dermosil, Houdini Sportswear, Bemz och Polygon.

 

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.