onsdag7 juni

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråer

Contentbyrån Make Your Mark öppnar kontor i Åre-Östersund

Publicerad: 3 november 2020, 09:10

Allerägda contentbyrån Make Your Mark har gått framåt trots coronapandemin och väljer nu att expandera norrut.

Ämnen i artikeln:

ContentbyråerAller MediaMake Your Mark

ART

Andreas Rågsjö Thorell

andreas.thorell@resume.se


Make Your Mark som färbättrade sitt resultat under det brutna räkenskapsåret 2018/2019 har haft vind i seglen även under 2020 trots den rådande situationen på marknaden i stprt.
Flera nya kunder har tillkommit under året samtidigt som coronakrisen resulterat i utökade uppdrag hos vissa av byråns befintliga kunder.

Därför väljer Make Your Mark att ta nästa steg i sin tillväxt och öppna upp ett kontor i Åre-Östersund.

– Åre-Östersund är en region där det händer mycket intressant just nu. Vi tror att det finns stora möjligheter för oss att hjälpa många av de aktörer som finns här med att kommunicera och marknadsföra sig själva för att nå nya målgrupper, säger Alex Råberg, business manager och strateg på Make Your Mark i en kommentar som också kommer att ansvara för öppnandet av det nya kontoret.

Målet är att växa med lokal personal med kännedom och nätverk från regionen parat med medarbetare från verksamheten i Stockholm.

– 2020 kommer bli det starkaste året i Make Your Marks historia, och det känns kul att fortsätta vår positiva trend genom att öppna upp ett kontor i en av Sveriges mest spännande regioner. Runt Åre-Östersund finns ett starkt fokus på hälsa, friluftsliv och hållbarhet. Med den här etableringen hoppas vi vara en av många som hjälper till att driva den utvecklingen, säger Jonas Terning, vd för Make Your Mark i en kommentar.

Make Your Mark har i dagsläget drygt 60 anställda. Bland uppdragsgivarna finns företag, fackförbund och medlemsorganisationer som Klarna, Volvo, Vattenfall, Lärarförbundet, Unionen och Svenska Golfförbundet.

Make Your Mark 2018/2019

Vinsten nästan dubblades, från 2,5 miljoner kronor, till 4,8 miljoner kronor. Under året skapades dock det helägda dotterbolaget MYM Publishing, där Make Your Mark också redovisar sina intäkter. Slår man ihop intäkterna för båda bolagen blir omsättningen betydligt högre, och landar på 83,9 miljoner kronor. Vinsten stiger också, till 5,9 miljoner kronor. 

 

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev