fredag2 juni

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråer

Creaters Agency och Crown Media går ihop för att stärka erbjudandet

Publicerad: 19 april 2023, 12:29

Johanna Hennerberg, vd på Creators Agency ser fördelar med att gå ihop med Crown Media.

Foto: pressbild

Nya influenceragenturen Creaters Agency vill bygga starka varumärken och går därför ihop med produktionsbyrån Crown Media.

Ämnen i artikeln:

MarknadsföringSociala medier

Nellie Pilsetnek

nellie.pilsetnek@resume.se


Creaters Agency ser en stor efterfrågan i att få hjälp med att bygga sitt personliga varumärke som influencer i dag. Rollen som influencer kan upplevas ensamt menawr de och många saknar ett bollplank och experthjälp.

Det senaste tillskottet i agenturen är ett partnerskap med produktionsbyrån Crown Media. Tillsammans vill de hjälpa influencera att ta sig an större projekt,leverera en proffsigare slutprodukt och underlätta deras vardagliga arbete.

– Vi ser många fördelar med att ta hjälp av med produktion för att få ta del av den senaste kameratekniken samt höja nivån av videoproduktionen. Efterfrågan har varit stor och vi ser att intresset för att gå med i ett nätverk som fokuserar mer på mjuka värden ökar bland kreatörer, nu är vi redo för att entra nästa fas, säger Johanna Hennerberg, vd på Creators Agency som lanserades hösten 2022.

I dag har agenturen redan stora namn såsom Johanna Johnson, Maya Parnevik, Evelina Forsell och Sandra Lindahl.

Målet är att vara en heltäckande lösning för kreatörer som är på en tillväxtresa. Creaters Agency kan bland annat hjälpta till att finna nya partners, förhandla arvoden och sätta ihop i kreativa möten inför kampanjer.

Ambitionen är att bana väg för att varje kreatör ska ha möjligheterna att arbeta mot sina långsiktiga mål och drömmar.

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev