Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråer

Danskt produktionsbolag slår upp portarna i Sverige

Publicerad: 12 mars 2021, 08:22

Bild från Thirsty Films första svenska produktion. På fotot syns Niklas Adolfsson, som nu startar upp det Stockholmsbaserade kontoret.

Foto: Privat

Thirsty Film öppnar kontor i Stockholm.


Ämnen i artikeln:

Produktionsbolag

Det danska produktionsbolaget Thirsty Film grundades 2017 och representerar flera internationella så väl som svenska reklamfilmsregissörer. Nu expanderar verksamheten genom att öppna ett kontor i Stockholm. 

I dagsläget drivs Stockholmskontoret enkom av Niklas Adolfsson. Han har tidigare varit executiv producent på Hobbyfilm, och är i dagsläget delägare i The Chapel Films som även ska representeras av Thisty Film. 

Verksamheten kommer till en början enbart att fokusera på reklamrelaterade jobb, och representerar i nuläget 13 regissörer på svensk mark. 

– Jag tycker att vi erbjuder något som våra konkurrenter inte har. Vi har unika utländska berättare som Ali Ali, James Marsh, Nicolai Fuglsig och Tim Bullock, som alla tillhör de bästa i världen, säger Niklas Adolfsson i ett pressmeddelande. 

Läs mer: Familjekänsla driver Europas främsta produktionsbolag

Julia V. Caesar

Reporter

julia.v.caesar@resume.se

Ämnen i artikeln:

Produktionsbolag

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.