Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråer

Dentsu Aegis vd slutar – tar över Live Nation

Publicerad: 26 mars 2020, 13:05

Nike Carlstoft blir ny Sverige-vd för Dentsu Aegis efter Mattias Behrer.

Mattias Behrer lämnar jobbet som vd på Dentsu Aegis-nätverket. I stället tar han över som vd på Live Nation.


Ämnen i artikeln:

Dentsu Aegis NetworkCaratLive NationNike Carlstoft

Mattias Behrer har varit vd på Dentsu Aegis i fyra år när han nu tar klivet över till Live Nation.

– Jag är mycket glad, och ödmjuk, inför uppgiften att leda Live Nation Sveriges fantastiska team och fortsätta utveckla upplevelsen för fans och partners – före, under och efter evenemang. Livemusikindustrin är ett extremt spännande område med stor potential och en mycket intressant affärsmodell som för samman fans, artister och varumärken och skapar upplevelser att minnas för livet, säger han i ett pressmeddelande.

Nike Carlstoft, chief operating officer på Dentsu Aegis och vd för mediebyrån Carat, tar i maj över efter Mattias Behrer.

– Det främsta tillväxtområde som vi ser är att driva just marketing transformation och där spelar marketing technology och CRM en väldigt viktigt roll för våra kunders affärer. Det är områden som vi investerar mycket i, både teknikmässigt och kompetensmässigt, säger Nike Carlstoft till Dagens Media.

Dentsu Aegis Network består av Carat, Vizeum, Iprospect, Postercope, Isobar, MKTG, Amplifi, Dentsu Data Labs (DDL), Dentsu X, John Brown Media och Outfox.

Fredrik Svedjetun

fredrik.svedjetun@resume.se

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.