Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråer

DGA:s verksamhet ligger vilande

Publicerad: 16 augusti 2021, 09:59

Claes af Burén.

Foto: Andreas Elgstrand

Sedan slutet av 2018 har Damn Good Agency, DGA, varit passivt. Enligt förre vd:n, Claes af Burén, arbetar ägarna med annat.


Ämnen i artikeln:

DGA

2011 omsatte reklambyrån över 59 miljoner kronor och hade 33 anställda. Bokslutet för 2020 visar en annan bild. Numer har bolaget inga anställda, ingen vd, och en omsättning på 894 000 kronor. 

Det var i slutet av 2018 som verksamheten började avvecklas. Enligt förvaltningsberättelsen 2018 ”fortsätter bolaget existera men i ett mer passivt tillstånd, fram till dess att vi fyller det med nya krafter och ny energi.”

När Resumé hör av sig till Claes af Burén, styrelsesuppleant och f.d vd, och Ann-Christin Engman, styrelseledamot, vill ingen av dem ge några kommentarer om DGA:s verksamhet eller framtid. 

Claes af Burén uppger att verksamheten har legat vilande i ett par år och att ägarna i nuläget har andra jobb som man ägnar sig åt. Bland annat är Claes af Burén vd för bolagen Spike Up Media och Ellmount Interactive. 

Ann-Christin Engman är styrelseordförande för frisörbolaget Bond Stockholm och aktiv i flertalet styrelser, bland annat Sthlm Agency Group.

Alicia Price

Reporter

alicia.price@resume.se

Ämnen i artikeln:

DGA

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.

Se fler branschtitlar från Bonnier News