lördag1 april

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråer

Efter uppköpen – eventbyrågrupp öppnar kontor i New York

Publicerad: 16 maj 2022, 09:21

Liwlig Group, som i Sverige representeras av Eventyr Nine Yards, har i dagarna slagit upp dörrarna till sitt kontor på Manhattan i New York.

Ämnen i artikeln:

Nine YardsEventyrLiwlig

R

Redaktionen

red@resume.se


Strax innan jul stod det klart att byråerna Eventyr och Tapaus köpte upp Nine Yards. De tre byråerna började i samband med detta gå under ett nytt namn – men bara när de jobbar mot nordiska kunder. Lokalt kommer man behålla byråvarumärkena, men på den nordiska marknaden går bolagen under namnet Liwlig. Nu öppnar Liwlig alltså kontor i New York.

– Att vara med och utveckla Liwlig Group även efter flytten till New York är en möjlighet för mig att kombinera det bästa av två världar, säger Janne Hakkarainen, som kommer leda verksamheten. Han har tidigare jobbat på Tapaus.

Timo Aalto, som leder Liwlig Group i Finland, ser det som ett naturligt steg i byråns internationella tillväxtambitioner.

– Sammanslagningen av flera byråer i Liwlig Group har från första början handlat om att kunna täcka in flera geografiska marknader med ett sammanhållet erbjudande. Att utgå från en person som kan vår verksamhet utan och innan, och som dessutom är ett välbekant ansikte för kunder och anställda, innebär en trygghet för Nordiska företag som vill genomföra event i Nordamerika, säger han i ett pressmeddelande.

Liwlig-gruppen har i dag drygt 200 anställda i Sverige och Finland. Tillsammans omsatte Eventyr och Nine Yards omkring 157 miljoner kronor under 2020.

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev