Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråer

Electrolux väljer Pool i Norden

Publicerad: 12 oktober 2022, 09:25

Pool blir Electroluxs kommunikationspartnern Norden.

När Electrolux satsar på den nordiska marknaden väljer de Pool kommunikationsbyrå som partner.

Ämnen i artikeln:

NyheterPoolElectroluxByråval

R

Redaktionen

red@resume.se


– Vårt nordiska ursprung är en stark och viktig berättelse och ett verktyg för att särskilja oss på den internationella marknaden. Men när vi ska ut på den nordiska marknaden behöver vi hitta ett uttryck som är ännu närmare målgruppen. Där vet vi att Pool kommer vara en perfekt partner, säger Anna Berlin, marknadschef Electrolux Nordics, i ett pressmeddelande. 

Det är inte första gången bolagen jobbar tillsammans. Pool har tidigare varit kommunikationsbyrå åt Electrolux Norden, undervarumärket AEG och Electrolux Home. Electrolux och AEG har lite olika positioner i de nordiska länderna och nu är målet att såväl driva varumärke som att öka försäljningen i alla länderna, Sverige, Norge, Finland och Danmark.

Hanna Steiner, vd på Pool, kommenterar:

– Vårt mål är alltid att skapa positiva och meningsfulla upplevelser för våra uppdragsgivares kunder. Under vårt förra samarbete fick vi förtroendet att utveckla flera kreativa och effektiva kampanjer, där vi som kvitto på det vann 100-wattaren två år i rad, säger hon och syftar på ”Fashion wash” och ”Fine Tune Dining”. 

LÄS MER: Så vill Electrolux få fler att ta bättre hand om sina kläder

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev