Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråer

En månad efter invasionen – Ingager inleder samarbete med TikTok-byrå i Ukraina

Publicerad: 24 mars 2022, 13:02

”Vi hoppas att detta kommer att bli ett långvarigt partnerskap”, säger Ingagers vd och grundare om samarbetet med Marketing Geeks i Lviv.


Ämnen i artikeln:

IngagerNyheterUkrainakriget

Efter Vladimir Putins invasion av Ukraina torsdagen den 24 februari har flera marknadsförare världen över uttryckt sin vilja att stötta landet och vi har under månaden som passerat också sett flera initiativ från varumärken som på olika sätt samlar in pengar eller på annat sätt hjälper landets invånare under kriget.

I Resumés kontakter med ukrainska kreatörer de senaste veckorna har det också framgått att arbetet fortgår för flera av byråerna i landet. Men den ekonomiska nedgången som kriget har orsakat har lett till orderingången har stannat av.

Nu inleder den Ingager, en byrå specialiserade på sociala medier ett samarbete med den ukrainska Tiktok-byrån Marketing Geeks. Byrån, som är baserad i Lviv, har under de senaste åren varit fokuserad på att skapa Tiktok-strategier och innehåll för den ukrainska marknaden.

Yustyna Mostova och Mariia Derkach som driver byrån är mycket specialiserade inom Tiktok och digital marknadsföring, och har framgångsrikt hjälpt flera ukrainska varumärken med deras lansering på TikTok. Deras byrå består också av TikTok-strateger, innehållsskapare och videospecialister.

Ingager skriver i ett pressmeddelande inledde detta partnerskap ”med avsikten att stödja en branschkollega under de svårigheter som är ett direkt resultat av den ryska invasionen”.

– Vi hoppas att detta kommer att bli ett långvarigt partnerskap, där Marketing Geeks och Ingager kan lära av varandra och hjälpa varandra i våra framtida strävanden inom marknadsföring på sociala medier, säger Jimmy Jakobsson, vd och grundare av Ingager i en kommentar.  

Redaktionen

Reporter

red@resume.se

Ämnen i artikeln:

IngagerNyheterUkrainakriget

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.