Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråer

Eventyr satsar – öppnar flera nya digitala studios

Publicerad: 31 mars 2020, 07:59

En av Sveriges största eventbyråer anpassar verksamheten efter den pågående coronakrisen.


Ämnen i artikeln:

EventyrCoronaviruset

Eventbyråerna är en av de sektorer i branschen vars verksamheter påverkats mest av den pågående coronakrisen. Alla har dock inte drabbats lika hårt.

För att möta ett förändrat kundbehov väljer nu event- och kommunikationsbyrån Eventyr att öppna flera nya digitala studios i Stockholm.

– Vi har ännu inte sett effekten av Covid-19 och hur det kommer att påverka vårt samhälle. För våra kunder är det affärskritiskt och oerhört viktigt att öka sin kommunikation både med sina anställda och sina kunder i ett tuffare affärsklimat, säger Sofi Franzén, vd för Eventyr.

I de nya lokalerna ska kunderna kunna anordna digitala workshops, spela in poddar och andra enklare produktioner. 

– Vi märker en stor efterfrågan från nya och befintliga kunder på alternativa lösningar nu. Vi kan snabbt sätta samman regi, dramaturgi och sortera i den kommunikation som företagen vill nå ut med, precis som vilket möte som helst. Vi har alltid varit kanaloberoende i vårat tänk och anpassar rätt budskap och innehåll för rätt kanal. Vi har gjort det här i så många år och vet precis vad som krävs för att nå ut med störst effekt och på bästa sett fortsätter Niclas Rahm, CCO på Eventyr.

Thomas Nilsson

Reporter

thomas.nilsson@resume.se

Ämnen i artikeln:

EventyrCoronaviruset

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.