Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråer

Fd Omnicom-vd tar över AdOn

Publicerad: 3 mars 2014, 09:53

Daniel Eriksson.

Foto: Pressbild.

Daniel Eriksson tar över som vd på AdOn efter Tommy Gapinski, som har haft tjänsten i 14 år. Daniel Eriksson har bland annat varit partner och vd för Omnicom Media Group. Tommy Gapinski fortsätter som ordförande, men ska även jobba som projektledare.


Ämnen i artikeln:

OmnicomAdon

– Daniel har suttit i vår styrelse i ca 1,5 år men kliver nu in i en  operativ roll. Med sin långa erfarenhet från ledningspositioner inom  mediebyråbranschen kommer han bidra med nya tankesätt och lösningar,  säger Tommy Gapinski i en kommentar.

Tommy Gapinski har haft vd-posten i 14 år ska jobba som ordförande, men också projektledare när nu Daniel Eriksson tar över.

–  Det har varit ett varmt välkomnade från mina nya kollegor och det märks  att de finns en massa positiv energi på AdOn. Jag ser fram emot att  fortsätta utveckla erbjudande med ett bibehållet engagemang för våra  kunders affärer, säger Daniel Eriksson i en kommentar.

Karl-Johan Byttner

Ämnen i artikeln:

OmnicomAdon

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.