Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråer

Foodora väljer Carve

Publicerad: 21 augusti 2020, 11:38

Carves grundare Hanna Fallenius, Hannes Kerstell och Peter Lindgren.

Matleveransjätten Foodora väljer nystartade Carve som ny kommunikationspartner. ”Vi har brutit upp byrå- och kundlogiken”, säger Johanna Lindskog Lindell, nordisk pr- och kommunikationschef på Foodora.


Ämnen i artikeln:

Foodora

Hybridbyrån Carve startades i mars 2019 av Hanna Fallenius, Hannes Kerstell och Peter Lindgren. Sedan dess har man arbetat med ett tiotal kunder, bland annat Bonnierförlagen. 

Nu vinner man ytterligare än kund, och kliver in som kommunikationspartner till matleveranstjänsten Foodora där man bland annat ska hjälpa till med PR. 

– Vi har en löpande dialog, det kan röra sig om mindre frågor till större projekt. Carve finns alltid tillgängliga när jag behöver rådgivning runt exempelvis en idé, säger Johanna Lindskog Lindell, nordisk pr- och kommunikationschef på Foodora. 

Hon har tidigare arbetat med Carve för ett annat varumärke. 

– Vi har brutit upp byrå- och kundlogiken. Jag kan nå dom när som helst på dygnet och de mig likaså. Det vill säga vi har inte några klassiska uppsatta möten utan vi jobbar med en löpande dialog och den är väldigt rak, säger hon. 

Uppdraget gäller tills vidare.

– För oss betyder det att vi får möjlighet att jobba med ett bolag som vekar i en mycket spännande och snabbrörlig bransch. Foodora drivs av stark innovationskraft, är snabba med nya saker och är inne i en spännande utvecklingsfas, vilket är en dröm för oss, säger Hannes Kerstell, media & activation på Carve. 

LÄS MER: Prime-avhoppare startar byrå 

Julia V. Caesar

Reporter

julia.v.caesar@resume.se

Ämnen i artikeln:

Foodora

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.