Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråer

Förändringar på Manifest PR

Publicerad: 18 februari 2020, 08:19

Annika Svahn och Martina Johansson medgrundare Manifest PR.

Manifest PR har fått in First Camp, Picadeli Sverige, White Arkitekter i Göteborg, Hede Fashion Outlet, Vedum Kök & Bad och Gothenburg Sustainability Award som nya kunder. Samtidigt sker förändringar på personalsidan.


Ämnen i artikeln:

Manifest PR

Nordens ledande campingkedja First Camp, salladspionjären Picadeli Sverige, White Arkitekter i Göteborg, Hede Fashion Outlet, branschledande Vedum Kök & Bad och Sveriges mest hållbara pris – Gothenburg Sustainability Award.

Vid sidan av de nya kunderna har det också skett förändringar på organisationsnivå. En av grundarna, Åsa Blomberg slutar och samtidigt rekryteras tre nya stjärnmedarbetare: Nadia Mattsson som senast kommer från en tjänst på Sveriges Radio, Louise Henning som rekryterats från Folklore, och Adam Karseland från Svenska ambassaden i Haag. 

– Vi märker att många av våra kunder vill kommunicera kring, och utveckla sitt hållbarhetsarbete – och här har vi kommit att bli en viktig sparringpartner. Lägg därtill att behovet av gedigen och affärsnära kommunikation ökar! Vi märker tydligt att pr-arbetet får en allt högre prioritet hos svenska företag och organisationer. Vikten av att tala från hjärtat är en gemensam nämnare för alla våra kunder, och det passar oss som hand i handske! säger ger en av byråns grundare, Martina Johansson, som tillsammans med medgrundaren Annika Svahn kommer att driva Manifest PR.

I ett pressmeddelande skriver Manifest PR att de har haft ett framgångsrikt 2019 där byråns omsättning ökade med 24 procent till sex miljoner kronor.

Årets 39 973 kronor skänks till Naturarvet, en stiftelse som arbetar för att bevara svensk gammelskog. Totalt under en fyraårsperiod har byrån skänkt 143 331 kronor till välgörande ändamål skriver bolaget. Bland organisationerna som fått pengar märks Kvinna till Kvinna och UNHCR. 2019 var byråns första hela år i egna lokaler.

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Ämnen i artikeln:

Manifest PR

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.