Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråer

Fortsatt stark utveckling för Bloomy Ideas

Publicerad: 4 februari 2020, 13:04

Bloomy Ideas har på några år fått stort förtroende från sina kunder, något som avspeglar sig i byråns senaste bokslut.


Ämnen i artikeln:

Bloomy Ideas

Den kreativa byrån Bloomy Ideas grundades för snart fem år sedan. Med från start har Jon Rönström, Marcus Holmlund, Max Munck, Per Jaldeborg och Pernilla af Klintberg varit.

Byrån, som tycks ha specialiserat sig på att sätta långsiktiga koncept, jobbar bland annat med kunder som Mariestads, Norrlands guld, Orkla och Svenska Spel.

LÄS MER: Långsiktigt lönar sig – urstarkt 2018 för Bloomy Ideas

Sedan byråns grundande har Bloomy Ideas, som i dag har tio anställda, haft en stabil utveckling och när bokslutet för 2019 landat visar det sig att utvecklingen fortsatt. Omsättningen för räkenskapsåret 2018-07-01->2019-06-30 landade slutligen på 25,9 miljoner kronor (22,7) med en byråintäkt på 14,8 miljoner kronor (13,4), något som ger en rörelsemarginal på byråintäkten på 24 procent (21). Resultatet stannade vid 2,7 miljoner kronor och ägarna tog en utdelning på 1,8 miljoner kronor.

I årsredovisningen skriver Bloomy Ideas att det förbättrade resultatet kommit av en breddad kundstock samt att kunderna befinner sig i olika branscher, mognadsfaser och i olika storlekar.

 

Thomas Nilsson

Reporter

thomas.nilsson@resume.se

Ämnen i artikeln:

Bloomy Ideas

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.