söndag5 februari

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråer

Frida Boisen och Lars Johansson startar pr-byrå

Publicerad: 9 juni 2021, 05:14

Paret Frida Boisen och Lars Johansson, som nyligen lämnade jobbet som nöjeschef på Expressen, startar pr- och kommunikationsbyrån Talk to the heart. Firman har redan knutit till sig flera kunder. ”Det känns fantastiskt bra”, säger Frida Boisen.

Ämnen i artikeln:

PRPR-ByråerFrida BoisenByråer

R

Redaktionen

red@resume.se


Talk to the hearts verksamhet har smugits igång de senaste veckorna och byrån har på kort tid landat uppdrag från bland Mindler, Klarna, Bookmark och författaren Pascal Engman, som tidigare jobbade med Christina Saliba.

– Det kändes som att det var dags att dela med sig av vår erfarenhet från mediebranschen och tillhandahålla den kompetens vi besitter. Vi har jobbat på de största mediehusen i landet och vet hur man gör för att med kraft nå ut på samtliga plattformar. Att arbeta hårt och målinriktat för fullt genomslag, är något både jag och Frida verkligen vet hur man gör, säger Lars Johansson i ett pressmeddelande.

Både Frida Boisen och Lars Johansson har jobbat i decennier i mediebranschen. Frida Boisen bland annat som chefredaktör för GT, Topphälsa och Plaza Kvinna, som digitalchef inom Bonnier Magazines, samt som programledare för ”Trolljägarna” och ”Lyxfällan”. Lars Johansson har gjort sig känd som reporter och nöjeschef på Expressen, ett jobb som han lämnade vid årsskiftet.

Enligt grundarduon har Talk to the heart en ”unik förmåga att identifiera vad som behövs för att slå igenom mediebruset”. De uppger också att de vet bättre än någon annan hur man ska hantera media – både i med- och motgång.

– Ibland går det upp och ibland går det ner. Någonting jag ofta slagits av när jag arbetat på Expressen är vilken kunskapslucka det finns hos många företag när det kommer till att hantera blåsväder. Det kan vi råda bot på, säger Lars Johansson.

Frida Boisen har det senaste åren nått framgångar med den självbiografiska debutromanen ”Berätta aldrig det här”. Hon är också en av grundarna bakom Talarnas – Sveriges första hållbara talarförmedling. 

– På Talk to the Heart brinner vi för att lyfta berättelser som gör världen lite bättre. Oavsett om det handlar om att krossa stigmat kring psykisk ohälsa, lyfta det livslånga lärandet, berätta om hur hållbart mode tar steg i rätt riktning, hjälpa offentliga verksamheter att nå ut med sin samhällskommunikation eller lyfta författarskap som ger viktiga perspektiv på vår värld just nu, säger Frida Boisen.

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev