Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråer

Fröjd lanserar nytt affärsområde inom rekrytering

Publicerad: 6 december 2019, 09:06

Maria Bendrik och Jessica Kardemark.

Foto: Pressbild

Digitalbyrån Fröjd ska hjälpa kunderna att rekrytera digital kompetens med det nya affärsområdet Fröjd People. Med satsningen vill Fröjd konkurrera med Sveriges ledande rekryteringsbyråer.


Ämnen i artikeln:

UnileverRekryteringFröjd

Med det nya integrerade affärsområdet Fröjd People vill digitalbyrån Fröjd möta en ökad efterfrågan hos kunderna på digitala kompetenser. Enligt Fröjd erbjuder affärsområdet en för branschen ”unik kombination” av expertis inom digitala lösningar och tung erfarenhet inom rekrytering och ledarskap.

Ansvarig för Fröjd People är Maria Bendrik som har gedigen bakgrund som partner på byrån Michaël Berglund Executive Search samt även erfarenhet från kundsidan som varumärkeschef på Unilever.

LÄS MER: ”DDB Alchemy-avhoppare startar ny byrå – backas av Egmont” 

– Vi vet att våra kunders största utmaning för att nå sin fulla digitala potential är rekryteringen av människor och kompetenser för att driva den digitala utvecklingsresan framåt. Genom den långa erfarenhet och tyngd inom rekrytering och ledarskap Maria kommer in med till oss kan vi konkurrera med de ledande rekryteringsbyråerna i Sverige, säger Jessica Kardemark, business director på Fröjd, i ett pressmeddelande. 

Tjänsterna kommer att vara rekrytering av digitala ledare och experter, såväl interim som fasta rekryteringar, samt assessment och coachning. 

– Jag har under alla år i branschen sett hur tjänster har förändrats och den digitala erfarenheten har gått från önskemål till krav i kandidatprofilen. Med Fröjds djupa kompetens som digital byrå och min erfarenhet av rekrytering och ledarskap, kan vi hjälpa våra kunder att rusta sig med rätt kompetens för framtiden, vilket är en avgörande faktor för att hålla sig konkurrenskraftig, säger Maria Bendrik i pressmeddelandet. 

Amanda Törner

Reporter

amanda.torner@resume.se

Ämnen i artikeln:

UnileverRekryteringFröjd

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.