Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråer

Generationsskifte på Curious Mind – hon tar över som vd

Publicerad: 19 augusti 2021, 10:39

Emma Lindén och Evalena Liolios.

Foto: Pressbild

Det blir den tidigare sälj- och marknadschefen Emma Lindén som blir ny vd för byrån. ”Vi står inför en tillväxtfas,” säger hon i ett pressmeddelande.


Tidigare vd och grundare av Curious Mind, Evalena Liolios, kommer fortsätta arbeta operativt och med kundkontakt inom byrån.

– Det känns väldigt rätt att göra ett generationsskifte nu. Jag har varit vd sen start - från en till femtio personer - det är dags att släppa fram nya stjärnor nu, säger hon i ett pressutskick.

Emma Lindén har varit på Curious Mind i tio år och arbetat inom ledningsgruppen de senaste fyra åren.

– Vi står inför en tillväxtfas i en bransch som är i ständig förändring och med ett stort behov av digital spetskompetens, säger hon i pressmeddelandet.

– Jag är både tacksam och ödmjuk inför möjligheten att fortsätta utveckla Curious Mind och hitta nya sammanhang för oss inom den digitala arenan. 

Under 2020 omsatte Curious Mind 54 miljoner kronor och gjorde ett rörelseresultat på 6,4 miljoner. Byråintäkten var 41,8 miljoner kronor. Under året har man också anställt nio nya konsulter.

Alicia Price

Reporter

alicia.price@resume.se

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.

Se fler branschtitlar från Bonnier News