Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråer

Gullers grupp förstärker inom ljud och röst – förvärvar Frekvens produktion

Publicerad: 5 april 2022, 12:34

Johan Olkerud på Gullers grupp och Christer Molander tror på ljud.

Gullers grupp tror på ljudet som verktyg för berättelser och kommunikation, därför har de förvärvat Frekvens produktion med flera röststudios.


Ämnen i artikeln:

Gullers Grupp

Gullers grupp erbjuder tjänster inom alla områden: från teknisk transformation till hållbarhet och förändringskommunikation. För att ytterligare bredda sina tjänster har byrån nu förvärvat Frekvens produktion, ett produktionsbolag med ljudläggnings- och röststudios i Stockholm.

– Att säga att ljud är en ny trend inom kommunikation är förstås inte rätt. Röster är en av de ursprungliga formerna av informationsutbyte. Vi har dock tydligt sett de senaste åren att ljud växer som vald kanal. Metoderna och uttrycken blir fler och som Sveriges ledande byrå för samhällsaktörer känns det väldigt bra att vässa vårt erbjudande på det här området, säger Ulf Dahlqvist, vd på Gullers grupp i ett pressmeddelande.

Frekvens produktion har sedan drygt 25 år producerat för allt från SVT och Sveriges Radio till Nobelstiftelsen, Vattenfall, Ericsson och Ecchorights. De gör också ljudböcker, på uppdrag av bland annat Bonnier Audio med över tusen titlar på meritlistan. 

Frekvens drivs av producent Christer Molander och ljudtekniker Johan Olkerud. De fortsätter nu sitt värv i Gullers grupps regi.

– Vi älskar röster i alla former och har tillsammans byggt upp en studio där ljudet står i centrum. De senaste åren har det växt fram en tanke om att vi med vår kunskap skulle kunna bidra i viktiga samhällsfrågor. Genom att gå upp i Gullers grupp får vi chansen att höras ännu mer, säger Christer Molander.

Ämnen i artikeln:

Gullers Grupp

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.