Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråer

Haus startar hem för blivande entreprenörer i kommunikationsbranschen

Publicerad: 11 april 2022, 13:02

Haus blir hem för frilansare och anställda som vill bli entreprenörer.

Foto: Haus

Nu startar reklambyrån Haus ”Open haus” i Stockholm och Västerås, ett hem för både frilansare och anställda på byråer som vill utvecklas till entreprenörer i en tryggare miljö.


Ämnen i artikeln:

ByråByråerKommunikationsbranschen

– Trots att vi har varit verksamma i 25 år i den mest kreativa av branscher så händer ungefär ingenting med karriärvägarna och nya sätt att verka. Antingen tar det stopp efter bara några år och du får inte bli partner. Eller så frilansar du och blir friare samtidigt som du också blir mer begränsad och ensam. Vi vill ge ett alternativ till den här invecklingen, kom till oss om du är bra, tror vi på dig och det du vill göra så testar vi att göra det tillsammans. Funkar det bra, då kör v och du har kanske äntligen hittat hem i branschen säger William Möller, partner och medgrundare Haus.

Reklambyrån Haus startade i Västerås för 25 år sedan och dag är Haus mer en kommunikationskoncern med totalt sex olika verksamheter som startats upp de senaste åren, även i Stockholm.

Open haus vill ge smarta och drivna människor möjlighet att utvecklas till entreprenörer i en mindre osäker miljö. Det oavsett om de är anställda eller frilansare. Tanken är att man kan testa att driva ett nytt affärsområde inom Haus under en tid, få stöd och trygghet för att sedan bolagisera affärsområdet. Om det känns bra för alla parter så blir man delägare och entreprenör.  

Open haus öppnar formellt den 20 april 2022 och kommer att ha sin hemvist både i Västerås och i Stockholm. 

 

Nellie Pilsetnek

Reporter

nellie.pilsetnek@resume.se

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.