Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråer

Holistic väljer Polhem

Publicerad: 11 oktober 2022, 07:57

Foto: Pressbild

Kosttillskottföretaget Holistic inleder ett samarbete med pr- och kommunikationsbyrån Polhem. Samarbetet beskrivs som en viktig del i det strategiska arbetet att ompositionera varumärket på den svenska marknaden.

Ämnen i artikeln:

Polhem PRByråerNyheterPR

R

Redaktionen

red@resume.se


Lagom till att Holistic firar sitt 20-årsjubileum inleds en omfattande utvecklingsfas, som bland annat består av en omorganisering och ett flertal betydelsefulla rekryteringar. Nu inleder man även ett samarbete med Polhem, som blir pr och kommunikationspartner i Holistics resa mot en tydligare marknadsposition inom hälsa och välmående. 

Strategisk pr, mediabearbetning samt varumärkesbyggande aktiveringar beskrivs i ett pressmeddelande som viktiga hörnstenar. Kosttillskottföretagets mål är att via ökad kännedom möjliggöra att fler människor får chans att förbättra sin hälsa på rätt sätt.

– Det känns väldigt spännande att vi nu tillsammans med bland annat Polhem och en förstärkt ledningsgrupp tar nästa steg i vår utvecklingsresa. Holistic har i 20 år spridit kunskap om hälsa och gör sig nu redo för att tillmötesgå morgondagens konsumentbehov, säger Carl Rosang, vd på Holistic Sweden AB, i pressmeddelandet. 

LÄS MER: Lace Laboratory väljer Polhem

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev