måndag30 januari

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråer

House of Radon byter namn efter uppköpet

Publicerad: 19 oktober 2021, 09:51

Efter att ha köpts upp av den globala digitalbyrån Valtech byter nu House of Radon namn.

Ämnen i artikeln:

House of Radon

Alicia Price

alicia.price@resume.se


Tidigare i år blev House of Radon en global kreativ hubb i digitalbyrån Valtech. Till Resumé kommenterade Radon då att förvärvet gjorde det möjligt för byrån att komma in i globala sammanhang. 

– Att vi tidigare inte haft samma globala närvaro och muskler har varit ett hinder för oss, men det är svårt att sia om hur vår fortsatta resa skulle kunna sett ut utan Valtech. Det jag vet är att det kommer att finnas fler möjligheter i den här kontexten. Valtech och Radon delar värderingar, ambition samt synen på varumärkesbyggande och digitala upplevelser. Vi har även samsyn kring vilken gemensam kultur vi vill bygga, sa Sofia Kocken då. 

Nu byter byrån även namn, och blir Valtech Radon. Namnbytet ska symbolisera filosofin om samarbetet varumärkena emellan, enligt ett pressmeddelande.

– För både oss och Valtech har det sedan starten varit otroligt viktigt att värna om vår kreativa identitet och kultur, det Valtech såg när de köpte oss. Med Valtech Radon vill vi visa att vi tror på just kombinationen av vår och Valtechs spetskompetens inom kreativitet, teknologi och affärstransformation, säger Sofia Kocken.

– Att House of Radon blir Valtech Radon är ett naturligt steg i integrationsprocessen som kommer göra det lättare att jobba med Valtechs kunder världen över, säger Mattias Malmer, European Marketing Director på Valtech.

Radon kommer också få en ny varumärkesidentitet, som ska representera både platsen man är på och ambitionen framåt, enligt Valtech Radons craft director Edin Agovic.

– Vi är en global kreativ huvudbyrå med ambitionen att växa in i något ännu större där vårt samarbete med Valtech gör att vi kan skapa helt nya typer av kreativa lösningar och det vill vi ska synas i vårt varumärke, säger han i pressmeddelande.

LÄS OCKSÅ: House of Radon står starkt även i corona-tider – här är bokslutet för 2020

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev