Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråer

Internationell Amazonbyrå öppnar i Sverige

Publicerad: 17 december 2020, 08:44

I Sverige öppnas Maze-One Internationals kontor upp i samarbete med mediebyrån Tre Kronor.


I veckan öppnade Amazon-byrån Maze-One International upp i Sverige. Utöver Stockholm, där kontoret startas i samarbete med mediebyrån Tre Kronor, har Maze One även verksamhet i London, Amsterdam, Köpenhamn, Madrid och Oslo. Etableringen följer en rad andra Amazonbyråer som öppnat upp i Sverige de senaste åren. Internationellt jobbar Maze One med kunder som Coca-Cola, Unilever, Sony, Cloetta och Bosch.

I Sverige kommer byrån att ledas av Peter Agoston som de senaste åren jobbat med affärsutveckling och ecommerce på Amazon i USA. 

– Vi ser en enorm efterfrågan av de tjänster Maze-One erbjuder kring Amazon som plattform. Otroligt glad att Peter vill ta sig an rollen som Sverigechef och driva utvecklingen framåt. Peter har en imponerande bakgrund och erfarenhet som kommer stärka vårt erbjudande ytterligare och vår marknadsunika roll som Amazonbyrå, säger Håkan Jerner, VD/partner Tre Kronor Media Group.

Den första kunden som knyts till byrån är fårskinnsföretaget Shepard of Sweden.

– Att hjälpa företag och varumärken som ser de stora möjligheterna med Amazon är kul men framförallt viktigt. Vikten av att på ett tidigt stadie ta kontrollen över sitt varumärke på Amazon är större än vad många tror för att undvika intäktsförluster, icke-auktoriserade säljare och dålig kundservice till slutkonsumenten, säger Peter Agoston.

Thomas Nilsson

Reporter

thomas.nilsson@resume.se

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.