Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråer

Knak växer trots pandemin – startar systerbyrå

Publicerad: 31 mars 2021, 09:42

Teamet på Knak: Christian Svahn, Patrik Björkander, Simon Johansson och Edvin Holm

För att trappa upp sin digitala satsning öppnar Gotlandsbyrån Knak en studio.


Ämnen i artikeln:

KnakDigitalisering

Reklambyrån Knak Agency grundades i Visby för tre år sedan och ökade med omsättningen med nära 37 procent under det senaste räkenskapsåret trots pandemin (1 november 2019- 30 oktober 2020) till 5,2 miljoner kronor. Rörelseresultatet (EBIT) ökar till 259 000 kronor (168 tkr). 

För att bredda och stärka sitt digitala erbjudande startar grundarna nu ett systerföretag som får namnet Knak Studio.

– Det blir som namnet antyder ett Knak i studioformat. En designstudio med digitalt fokus som även kommer att fungera som Knak Agencys produktionsenhet, säger Edvin Holm, delägare och art director på Knak i en kommentar.

Företaget startas av Knak Agencys grundare tillsammans Simon Johansson, tidigare  anställd på byrån. Han blir ansvarig för det nya erbjudandet efter par år som egenföretagare. 

– Det känns som en fantastisk möjlighet att få starta ett snabbfotat och nytänkande företag samtidigt som jag har rutinen från Knak Agency i ryggen. I studion kommer vi att erbjuda företag och varumärken vad de behöver för att kommunicera i digitala kanaler och miljöer, säger Simon Johansson i en kommentar.

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Ämnen i artikeln:

KnakDigitalisering

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.