Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråer

Kraft Foods väljer Aegis Media

Publicerad: 16 november 2012, 14:39

Mondelēz International meddelade idag att de har utsett Aegis Media till att hantera mediaplanering samt medieinköp på alla marknader i Europa, med undantag för Storbritannien och Irland där PHD kommer att hantera denna verksamhet. Därmed lämnar livsmedelkoncernen Starcom i Sverige.


Ämnen i artikeln:

AegisKraft Foods

Mondelēz International, som behåller det juridiska företagsnamnet Kraft  Foods Inc. fram till och med den 29 april 2013, har välkända varumärken  som Marabou, Daim, Gevalia, V6, Stimorol, Philadephia och O´boy i sin  portfölj.

De arbetar redan med Aegis Media på andra marknader runt om i världen  inklusive i Kina, Australien, Nya Zealand och Sydafrika; och PHD  hanterar redan verksamheten i Storbritannien och Irland.

Tidigare hade man Starcom som byrå. Man skriver i pressmeddelandet att "vår nuvarande nordiska mediebyrå, Starcom, är en mycket bra partner och  har gjort ett bra jobb för oss, så valet av ny byrå är inte baserat på  uppnådda lokala resultat."

I stället är denna utnämning är en del av den globala genomgång som  Mondelēz International startade i september i år. Målet var att hitta  ett nytt förhållningssätt för att hantera de viktigaste förändringarna i  sättet som Mondelēz International nu arbetar, som ett nytt företag över  hela världen.

Linus Fremin

Ämnen i artikeln:

AegisKraft Foods

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.