onsdag8 februari

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråer

Le Pacte öppnar Oslo-kontor

Publicerad: 12 januari 2023, 09:28

Le Pacte får kontor i den norska huvudstaden.

Foto: Pressbild

Le Pacte expanderar till Norge och öppnar kontor i Oslo. ”Vi är övertygade om att vår expertis inom brand experience kommer tas emot väl av företagen i området”, säger Carl Tomaszewski, partner på Le Pacte.

Ämnen i artikeln:

NyheterByråerLe PacteNorge

Amanda Törner

amanda.torner@resume.se


Michael Gavshon och Shayne Wills, som båda har en lång bakgrund inom event-branschen, kommer leda Le Pactes nya kontor i den norska huvudstaden. 

– Vi ser en stor möjlighet att implementera Le Pactes strategi här i Norge och ser fram emot att jobba tillsammans med båda nya och existerande kunder, kommenterar duon i ett pressmeddelande. 

Le Pacte, som kallar sig för en brand experience-byrå, öppnade sina dörrar i Stockholm 2012 och på kundlistan står i dag varumärken som BMW, Netflix, Adidas, EY och Carlsberg. Erbjudandet består bland annat av eventproduktion, varumärkesstrategi och digital marknadsföring. 

Öppnandet av Oslo-kontoret beskrivs som en milstolpe för byrån, som vill expandera sin närvaro i regionen. 

 – Oslo är en levande och dynamisk stad och vi är övertygade om att vår expertis inom brand experience kommer tas emot väl av företagen i området, säger Carl Tomaszewski, partner på Le Pacte, i pressmeddelandet.

Enligt siffrorna för 2021, som är de senast tillgängliga, har Le Pacte haft en stark ekonomisk utveckling. Byråintäkten för året landade på drygt 32 miljoner kronor, en ökning med 220 procent jämfört med 2020 (10,5 mkr). Samtidigt vände byrån till en vinst på 10 miljoner kronor, från att ha gjort ett minusresultat 2020. Marginalen landade på 31 procent. 

LÄS MER: Stor kartläggning: Så gick de svenska byråerna 2021 – bolag för bolag

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev