Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråer

Lina Lindén stiger fram och axlar vd-rollen på Wavemaker

Publicerad: 20 augusti 2021, 11:39

Foto: Wavemaker

Lina Lindén har arbetat på kommunikationsbyrån Wavemakers sedan lanseringen. Nu får hon axla rollen som vd.


Ämnen i artikeln:

WavemakerGroupM

Tidigare har Lina Lindén arbetat som vice vd på byrån. Cecilia Sundström, som tidigare haft rollen som vd, går över till Facebook och blir nordisk byråansvarig. 

Lina Lindén arbetade i tolv år på Maxus Global, som sedan blev Wavemaker när man gick ihop med MEC. Wavemakers är del av Group M, där Martin Hugosson är Sverige-vd.

– Linas meriter talar för sig själva. Under de år jag haft förmånen att jobba med henne har jag imponerats över hennes kompetens. Jjag känner mig trygg att hon kommer fortsätta att utveckla den resa Wavemaker är på, säger han i ett pressmeddelande.

Wavemaker har kontor i både Stockholm och Malmö, och jobbar med kunder som Blocket, Malmö FF och Rädda Barnen.

Om utnämningen säger Lina Lindén följande i pressmeddelandet:
– Jag älskar att utmana våra kunder och få deras affär att växa, men också att coacha alla Wavemakers och vässa vårt tech- och dataerbjudande tillsammans med kollegorna på Group M. Med våra team i Stockholm och Malmö har vi mycket god hävstång för att kunna accelerera våra kunder och vår tillväxt under de kommande åren.

 

Alicia Price

Reporter

alicia.price@resume.se

Ämnen i artikeln:

WavemakerGroupM

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.