Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråer

Manifest Group öppnar kontor i Melbourne

Publicerad: 3 december 2020, 13:48

Det australiska kontoret blir byrågruppens femte.


Ämnen i artikeln:

Manifest PR

För tio år sedan grundades varumärkes- och kommunikationsbyrån Manifest Group i London, sedan dess har byrån expanderat till Stockholm, New York och Manchester. Nu öppnar de upp sitt femte kontor, i Melbourne.

Tanken är att de fem kontoren ska fortsätta jobba i globala team.

– Vi har i år mer än någonsin bevisat att vårt sätt att arbeta globalt är framgångsrikt både för oss internt och för våra kunder. Vi är glada att välkomna Melbourne som förlänger vårt erbjudande på många sätt och dessutom kan ge oss tacksamma extra timmar på dygnet, säger Anna Karlsson, managing director på Manifest Stockholm.

Från start har det australiska kontoret med sig kunder som Tommee Tippee, Hot Octopuss och Ecologi.

– Manifests motto är att vi bygger varumärken som förändrar världen och det är precis det vi vill fortsätta jobba för. Australien har ett arv av kreativt mod och kulturell innovation, därför är det ett naturligt nästa steg för Manifest Group att etablera sig här, säger Isabel Thomson-Officer som kommer att leda det nya kontoret.

Thomas Nilsson

Reporter

thomas.nilsson@resume.se

Ämnen i artikeln:

Manifest PR

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.