Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråer

McCann flyttar till anrikt kontor på Södermalm

Publicerad: 27 april 2021, 08:00

I maj flyttar reklambyrån in i Sjömansinstitutet.


Ämnen i artikeln:

McCann

Tegelhuset Sjömansinstitutet, beläget på Katarinavägen på Södermalm i Stockholm, byggdes i början av 1900-talet enligt ritningar från samma arkitekt som står bakom Kungliga Operan och Naturhistoriska riskmuseet. Huset har tidigare hyst konstnärer som Sigrid Hjertén och Isaac Grünewald.

Nu flyttar reklambyrån McCann in i lokalerna. Valet föll enligt byrån på platsen tack vare pulsen och folklivet kring området. 

– Slussen är en plats med större innehåll än bara arbete och restaurangbesök. Värden som kommer att inspirera och gynna vår kreativa verksamhet, säger Jacob Stjärne, vd på McCann, i ett pressmeddelande. 

Lokalen hyrs ut av fastighetsbolaget Atrium Ljungberg sedan 2017.

– Vi är mycket glada över att få McCann som hyresgäst. Det är lätt att se att Slussen kommer att bli en av Stockholms mest attraktiva platser med läget vid vattnet, utsikten och de fantastiska kommunikationerna, säger Kristina Örvill som är fastighetschef för Atrium Ljungberg i Slussen. 

Läs mer: Jacob Stjärne tar över McCann: ”Byrån har varit defensiv i tio år, där är vi inte längre” 

 

Julia V. Caesar

Reporter

julia.v.caesar@resume.se

Ämnen i artikeln:

McCann

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.