Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråer

Minskad omsättning för Blck communication

Publicerad: 9 april 2020, 10:18

Blck communications omsättning minskade med tio miljoner kronor men byrån tycks ändå stå väl rustad inför den pågående coronapandemin.


Ämnen i artikeln:

Blck CommunicationBokslut

Fullservicebyrån Blck communication blandar både strategi, kreativitet och produktion och jobbar för kunder som Bredbandsbolaget, Nobina, Expressen och Scan. Precis som många andra jobbar byrån med en mindre fast kärna, i dag jobbar 13 personer på byrån, och tar sedan hjälp av frilansare för att sy ihop team till respektive uppdrag. Sedan byrån drog igång 2016 har omsättningen växt ordentligt och under 2018 nådde man en toppnotering på 62 miljoner kronor. 

När bokslutet för 2019 nu är inlämnat till Bolagsverket står det klart att byrån under året minskade sin omsättning till 53,5 miljoner kronor med ett resultat på 2,5 miljoner kronor. All vinst återinvesterades i företaget.

Enligt bokslutet tycks byrån med sina 28 miljoner kronor i tillgångar och en soliditet på 42,2 procent stå väl rustad inför den pågående coronapandemin.

Thomas Nilsson

Reporter

thomas.nilsson@resume.se

Ämnen i artikeln:

Blck CommunicationBokslut

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.