måndag30 januari

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråer

Molnbaserade reklambyrån öppnar hub i Göteborg

Publicerad: 15 februari 2022, 09:04

Up There, Everywhere stärker sin närvaro på den svenska marknaden med UP Göteborg – byrånätverkets fjärde kreativa hub i Sverige och 15:e i världen.

Ämnen i artikeln:

ReklambyråerGöteborg

R

Redaktionen

red@resume.se


Den molnbaserade reklam- och marknadsföringsbyrån Up There, Everywhere har sedan tidigare hubar i Stockholm, Uppsala och Malmö. Övriga 14 hubar runt om i världen återfinns i städer som New York, Shanghai, Dubai och Sydney.

– Det som gör Göteborg speciellt är att staden är hemmaplan för en stor del av svensk exportindustri och välkända varumärken som Volvo, Essity, SKF, Mölnlycke Health Care och många fler. I och med att dessa företag är koncentrerade på ett relativt litet geografiskt område, blir den svenska västkusten väldigt lokal och global på samma gång, säger Lawrence Masle, CEO på UP i ett pressmeddelande. 

Enligt pressmeddelandet är huben redan är i full gång och jobbar med en rad Göteborgsbaserade företag (bland annat Mölnlycke Health Care). Med ett molnbaserat arbetssätt fungerar Up There, Everywhere som en digital fullserviceleverantör. ”E-ployment” som samarbetsmodell innebär att man samlar de bäst lämpade kommunikationsexperterna för varje specifikt uppdrag. 

UP Göteborg har dels strateger och kreatörer på plats med lokal kännedom dels tillgång till en global community med över 200 specialister som finns till hands för att lösa utmaningarna inom varumärkeskommunikation, marknadsföring och reklam. 

UP Göteborg drivs av account manager Camilla Nordström och creative director Linus Bergkvist.

Camilla har lång erfarenhet av strategiskt kommunikationsarbete för såväl små lokala som stora globala företag, till exempel Caterpillar, SCA och Elvaco.

Linus har arbetat i reklambranschen i 25 år, dessutom med erfarenhet från app- och startupvärlden. Duon kompletteras av copywritern Simon Copley som har arbetat både på kund- och byråsidan.

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev