Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråer

Nedskärningar på F&B:s New York-kontor – globala cheferna tar över ledarskapet

Publicerad: 2 juli 2020, 09:07

Forsman & Bodenfors globala vd Guy Hayward och globala styrelseordföranden Anna Qvennerstedt.

Foto: Johan Fredriksson

Cirka 10 anställda, inklusive vd:n Mike Densmore, får lämna Forsman & Bodenfors i New York.


Ämnen i artikeln:

Forsman & Bodenfors

Hösten 2018 fusionerades Forsman & Bodenfors med den amerikanska digitalbyrån KBS. Båda byråerna ägs av byrånätverket MDC Partners och den ”nya” byrån har fortsatt gått under Forsman & Bodenfors namn.

Nu rapporterar AdWeek att Forsman & Bodenfors New York-kontor i början av veckan tvingats säga upp knappa tio medarbetare, inklusive vd:n Mike Densmore. Densmore, som enligt uppgift gått vidare till ett annat bolag, kommer inte att ersättas utan istället är det Forsman & Bodenfors globala vd Guy Hayward och den globala styrelseordföranden Anna Qvennerstedt som kommer att leda kontoret.

”De senaste två åren har vi befunnit oss på en resa med målet att ta Forsman & Bodenfors till den globala scenen. Vi tackar Mike för att ha varit en nyckelperson när det kommer till att slå ihop två fristående byråer och kulturer och ge F&B en stark position i New York.” säger en icke-namngiven talesperson till AdWeek.

De personer som får lämna byrån kommer enligt AdWeek att erbjudas ett utvidgat avgångsvederlag och sjukförsäkring i tre månader framöver.

Thomas Nilsson

Reporter

thomas.nilsson@resume.se

Ämnen i artikeln:

Forsman & Bodenfors

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.