fredag27 januari

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråer

Obeya öppnar kontor i Köpenhamn

Publicerad: 18 augusti 2021, 11:19

Joakim Johansson, Maria Hazard och Canan Yasar.

Foto: © Per Kristiansen

PR-byrån Obeya blev utnämnda till Årets byrå 2021 av Regi. Nu expanderar byrån till Öresundsregionen och öppnar kontor i Köpenhamn.

Ämnen i artikeln:

Obeya PRObeya

Alicia Price

alicia.price@resume.se


Joakim Johansson, som har haft rollen som PR-strateg på byrån, som blir vd för den danska expansionen. 

– Vi ser en lucka i Öresundsregionen som Obeya kan fylla. Vi hjälper företag med PR-lösningar som inte bara ger uppmärksamhet och stärker affären, utan även breddar målgruppen, säger Joakim Johansson i pressmeddelandet.

LÄS OCKSÅ: Här är vinnarna av Årets Byrå 2021 

Obeya har arbetat med Halebop, Riksteatern och Visit Finland tidigare. I Öresundsregionen arbetar man i nuläget på ett projekt där man tar fram digitala utbildningar med Region Skåne och Region Blekinge. 

– Öresund är en dynamisk och expansiv region med stort fokus på innovation. Vi tror därför att vårt unika erbjudande kan vara intressant för många företag här. Vi ser fram emot att fortsätta samarbeta med både gamla och nya bekanta i regionen, säger Maria Hazard, vd på Obeya i pressmeddelandet.

Obeya grundades av Maria Hazard och Canan Yasar 2015 och hade under 2020 sex anställda. Under 2020 omsatte byrån 17 miljoner kronor och byråintäkten blev 8,8 miljoner. Rörelseresultatet landade på 3,9 miljoner och man delade ut 1,5 miljoner till aktieägarna. 

LÄS MER: Starkt år för Obeya – tredubblar vinsten 

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev