Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråer

Oh My köper Helikopter Brand Design

Publicerad: 19 december 2019, 13:09

Bild från vänster: Therese Utterström, Daniel Wilén, Mats Långström, Niclas Wikström, Frida Ågren, Markus Tiburzi

Foto: Pressbild

Fullservicebyrån Oh My köper den Piteågrundade byrån Helikopter Brand Design.


Ämnen i artikeln:

Oh MyHelikopter

Fullservicebyrån Oh My har kontor i Stockholm, Halmstad, Piteå, Oslo och sedan i våras kontor i Härnösand. Nu stärker byrån sin position i norra Sverige genom att köpa den Piteågrundade strategiska designbyrån Helikpoter Brand Design. Affären träder i kraft vid årsskiftet.

Oh Mys vd Nicklas Wikström inledde sin karriär på Helikopter för sjutton år sedan. 

– Vi har ett kanonår bakom oss och detta är steg för att ytterligare förstärka vår position. Det investeras mycket i norra Sverige och vi är redan idag en stark spelare på den marknaden. Många storstadsbyråer glömmer bort det spännande näringsliv som finns i städer där flygplatsen bara har en gate. Med denna affär vill vi förstärka vår position ytterligare, säger han i ett pressmeddelande. 

 Helikopters vd Mats Långström får rollen som strateg och kundansvarig på Oh My. 

– Tillsammans med Oh My blir vi en helhetsleverantör av kommunikation, vilket kommer att betyda mycket för oss och för våra kunder. För mig personligen blir det grymt kul att helt kunna fokusera på kunderna igen. Det var ju just viljan att utveckla kunder som gjorde att jag gav mig in i den här branschen från början, säger han i ett pressmeddelande. 

Oh My omsatte tillsammans med dotterbolagen drygt 80 miljoner förra året. Oh My ingår i Real Agency Group som består av Spoon-gruppen, OhMy-gruppen och Kit. I OhMy gruppen ingår, utöver de lokala kontoren, bolagen Tricke och The Domain Was Taken. 

Axel Duberg

Reporter

axel.duberg@resume.se

Ämnen i artikeln:

Oh MyHelikopter

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.