Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråer

Oh My startar eventerbjudande – tror på uppdämd efterfrågan

Publicerad: 27 maj 2021, 11:13

Sandra Erkki tillsammans med Oh My-vd:n Sara Thun Arodén.

Foto: Christian Gustavsson

PPP-byrån spår ett 2020-tal lika fyllt av liv som 1920-talet.

Ämnen i artikeln:

Oh MyPeople People People

Thomas Nilsson

thomas.nilsson@resume.se


Så sent som i november startade fullservicebyrån Oh My upp ett erbjudande inom rörlig bild. Nu expanderar de ytterligare, den här gången inom event. Eventbranschen har under pandemin varit en av de hårdast drabbade, efter att restriktionerna lättat är det dock många som tror på en uppdämd efterfrågan. När Resumé för en dryg månad sedan hörde med några av Sveriges största eventbyråer spådde de att vi framöver kommer få se en enorm tillväxt av så kallade hybridevenemang där både det digitala och det fysiska blir givna inslag.

– Vi bettar att det blir lite tillbaka till det dekadenta 1920-talet efter pandemin. ”Nattklubbar och vilda fester”, som epidemiologen Nicholas Christakis spår i pandemins kölvatten. Det kommer finnas ett uppdämt behov av att mötas och där vill vi vara med, säger Sara Thun Arodén, vd för Oh My i ett pressmeddelande.

– Livestreamade events har ju verkligen tagit fart under pandemin och det är rimligt att tro att det fysiska mötet kommer att kombineras av livesändningar. När det gäller livesändningar har vi redan ett bra erbjudande genom vårt dotterbolag Gabardin, men events är ny mark för oss, fortsätter hon. 

Satsningen kommer att ledas av Sandra Erkki som rekryterats från Brightnest. I Norrland och Piteå, där Oh My har sina rötter, kommer eventdelen att ledas av lokala profilen Fredrik Nilsson.

– Jag har följt Oh My ända sedan jag själv kom in i branschen 2013, lite extra imponerad av framåtandan och den positiva energin! Glad över att få vara med på den här eventsatsningen och att närma oss en höst då människor förhoppningsvis får mötas live igen. Tar med mig mina bästa erfarenheter från pandemins digitala värld och ser framemot att skapa enastående eventupplevelser tillsammans med nya kolleger, säger Sandra Erkki.

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev