torsdag30 mars

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråer

Örebrobyrån ökar stort trots tuffa tider

Publicerad: 7 mars 2023, 14:30

Think Happy Thoughts går framåt i lågkonjukturen.

Kommunikationsbyrån Think Happy Thoughts i Örebro växer och när de under 2022 ökade omsättningen med 40 procent, gjorde de också sitt bästa år hittills. Antalet anställda gick från 12 personer till 18.

Ämnen i artikeln:

Nyheter

Nellie Pilsetnek

nellie.pilsetnek@resume.se


Think Happy Thoughts byråintäkter växte med 40 procent, samtidigt ökar byrån marginalen med ett vinstlyft till 1,9 miljoner (345 tkr).

– Vi har gått från att vara en nischad byrå med digital kompetens, till en fullservicebyrå i framkant på kort tid. Vi har gjort det genom nyanställningar inom viktiga områden som exempelvis film, varumärkesstrategi, content marketing och SEO samtidigt som vi vidareutvecklas på befintliga områden, säger Daniel Forneheim, grundare och vd för Think Happy Thoughts.

Framgången för byrån verkar alltså ha legat i att bredda sig för att kunna erbjuda kunden fler delar i kommunikationen i en omvärld där det pågår en lågkonjunktur och snabba svängningar när det gäller trender. 

– För oss är det viktigt att jobba nära kunden, det har vi alltid gjort. Våra medarbetare är vår styrka och genom dem har vi en nära relation med kunden för att verkligen förstå vad de behöver och kunna agera snabbt, säger Daniel Forneheim.

Think Happy Thoughts blev nominerade till Årets arbetsgivare 2023 i Regi’s branschstudie där man mäter nöjdheten hos medarbetare.

 

Nyckeltal 2022

Omsättning: 16,5 mkr (11,5 mkr)

Rörelseresultat: 1,9 mkr (345 000 mkr)

Byråintäkt: 12,8 mkr (9,3 mkr)

Antal heltidsanställda: 16 (11)

Utdelning: 1,0 mkr (600 000 kr)

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev