måndag30 januari

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråer

Outhousebyrån startar digitalbyrå i Örebro

Publicerad: 16 augusti 2021, 09:50

Johanna Bister är byrå chef för We dig it – Outhousebyråns satsning i Örebro. Här tillsammans med Peter Söderlund.

Foto: Pavel Koubek

”We Dig it” kommer att ha sin bas i Örebro. Outhousebyrån hämtar byråchefen från Impera.

Ämnen i artikeln:

Outhousebyrån

Andreas Rågsjö Thorell

andreas.thorell@resume.se


Efter ett år med corona där Outhousebyrån har fortsatt att öka intäkterna väljer bolaget att etablera en systerbyrå med kontor Örebro. Johanna Bister går in som delägare och byråchef och kommer närmast från Impera där hon har arbetat som kundansvarig och strateg.

Liksom för Ouhousebyrån i Visby kommer bolaget att bedrivas med en kombination av fasta medarbetare och experter i nätverkets som kopplas in utifrån behov.

– Dessutom ser vi att vi kommer komplettera och hitta synergier mellan kommunikationsbyrån och den nya digitalbyrån då i stort sett samtliga av Outhousebyråns kunder vill jobba med digitala marknadsförare, vilket vi nu kan komplettera med säger Johanna Bister, Byråchef på We dig it i ett pressmeddelande.

Relation med Johanna Bister tog sin början när hon var på kundsidan och Outhousebyråns byråchef Johanna Ronnestam arbetade som projektledare på en reklambyrå i Stockholm. Hon har sedan varit Ouhousebyråns expert och samarbetspartner på den digitala fronten och hjälpt flera av byråns kunder.

– Samarbetet har hela tiden varit ömsesidigt då vi även varit behjälpliga med kommunikation och design från vårt håll. Ett bra samarbete som nu får möjlighet att växa när vi startar upp en digitalbyrå med Johanna Bister i spetsen, kommenterar Johanna Ronnestam Bergbom.

We dig it har hittills rekryterat Peter Söderlund som är UX/UI-designer. Även en digital marknadsförare kommer att ansluta till teamet inom kort.

Under 2020 uppgick omsättningarna för Kusinerna Kommunikation AB (där Outhousebyrån ingår) till drygt 11 miljoner kronor (9,6 mkr). Rörelseresultatet skrevs till 960 000 kronor (972).


Medeltalet anställda låg kvar vid sex medarbetare. 

Kusinerna Kommunikation AB

Omsättning: 11,1 mkr (9,6)
Rörelseresultat: 960 000 (972 000)
Medeltalet anställda: 6

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev