Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråer

Patriksson spetsar kreativa erbjudandet – rekryterar från King och PwC

Publicerad: 14 februari 2022, 13:36

Linnéa Gardefjord, Jesper Kling och Victor Söderberg.

Kommunikationsbyrån Patriksson paketerar sitt kreativa erbjudande under det nya namnet Studios. Victor Söderberg blir ansvarig för affärsområdet och den mångfaldigt prisbelönta Linnéa Gardefjord värvas in som kreatör.


Ämnen i artikeln:

Patriksson CommunicationNyheterVictor Söderberg
har en bakgrund som kundansvarig och strateg på PwC Experience Center (tidigare Pond) och som planner på reklambyrån King. Han ansluter till Patriksson tillsammans med art directorn Linnéa Gardefjord, som kommer från King.

Patrikssons byråerbjudande vilar nu på två delar: Relations och Studios. Relations är en koncentration av Patrikssons kärnverksamhet som strategisk kommunikationsbyrå med fokus på medierelationer, influencers och showroom. Studios innefattar strategi, koncept och produktion främst inom varumärkesidentitet, reklam, content och brand experiences (event). 

– Vi har ritat en ny kostym som vi fortsätter att prova och justera. Med Relations och Studios får vi en tydlighet i samarbetet både med kund och internt. Vi har nu ett komplett byråerbjudande och dessutom en digital plattform för influencersamarbeten, vilket ger oss en egen plats på byråkartan, säger Jesper Kling som tillträdde som vd för Patriksson Group i oktober 2021 i ett pressmeddelande. 

Patriksson Groups byråverksamhet har kontor i Stockholm, Köpenhamn, Oslo och Paris. I gruppen ingår även Talent Agency som representerar ett femtontal influencers över hela Europa, samt INC. Society – en nystartad digital plattform för globala samarbeten mellan influencers och varumärken. Patriksson Group har totalt ett sjuttiotal medarbetare och arbetar med bland annat Kicks, Zalando, Jotex, Louis Vuitton, H&M, Cartier, Sabis, Peroni, Klättermusen och Happy Socks.  

Redaktionen

Reporter

red@resume.se

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.