Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråer

People People People satsar på rörligt – startar ny byrå

Publicerad: 20 november 2020, 09:51

Byrågruppen knoppar av Oh Mys rörliga bild-avdelning i den nya byrån Gabardin, en verksamhet som kommer att ledas av Sofie Gidlöf Brusell.


Ämnen i artikeln:

People People PeopleOh My

People People People startar den nya byrån Gabardin. Byrån, som är inriktad på rörlig bild, kommer att ledas av Sofie Gidlöf Brusell. Gidlöf Brusell har jobbat inom byrånätverket sedan i mars och var tillsammans med Lina Hedlund initiativtagare till det digitala konsertkonceptet Karantänsessions, ett koncept som lyckades locka 1,5 miljoner visningar.

– En av de bästa rekryteringarna hittills i mitt liv är Sofie Gidlöf Brusell och det är spännande att ge henne fritt blås på att starta en egen byrå, säger Christian Albinsson, medgrundare och ansvarig för nya affärer inom People People People.

Sofie Gidlöf Brusell har tidigare jobbat inom tv-branschen där hon bland annat lett produktionerna av Idrottsgalan och Guldbaggen. Gabardin är i grunden en avknoppning av fullservicebyrån Oh Mys rörliga bild-avdelning. I dagsläget jobbar tio medarbetare på byrån.

– När jag fick erbjudandet om att starta en egen byrå och bli en del av People People People tvekade jag inte en sekund då jag får möjlighet att jobba med duktiga medarbetare, ett innovativt nätverk och många spännande kundrelationer, konstaterar Sofie Gidlöf Brusell.

People People Peoples grundare köpte tidigare i höst tillbaka byrånätverket från Bonnier Ventures. För tio dagar sedan bytte byrågruppen namn från Real Agency Group.

Thomas Nilsson

Reporter

thomas.nilsson@resume.se

Ämnen i artikeln:

People People PeopleOh My

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.