Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråer

Reform Society fortsätter växa trots pandemin

Publicerad: 15 februari 2021, 10:12

Birigitta Pagotm vd Reform Society

Reform Societys brutna räkenskapsår 2019/2020 visar att den uppåtgående trenden håller i sig, under fjolåret bromsade dock tillväxttakten in för byrågruppen.


Ämnen i artikeln:

Reform Society

Reform Societys årsredovising för 2019/2020 (brutet räkenskapsår i september) visar en tillväxt på 5 procent vilket är ett tydligt hack i kurvan jämfört med tidigare års tillväxt som pendlat mellan 16-38 procent de senaste fem åren. Rörelseresultatet är kvar på samma nivå som 2018/2019, 5,3 miljoner kronor och en marginal på 7 procent. Byråintäkten ökar med 4 miljoner kronor och uppgick till 82,8 miljoner kronor.

Reform Societys omsättning och byråintäkter har därmed växt med omkring 60 procent på fem år.

LÄS MER: Här är Reform Societys nordiska nätverk 

Under räkenskapsåret har Reform Society lanserat flera nya erbjudanden och produkter. Där ibland Folkhälsodalen, ett digifysiskt komplement till Almedalen som genomför aktiviteter året runt, Arty Hälsa, en AI-baserad omvärldsbevakare för hälsosektorn och det nordiska nätverksbolaget som startades tillsammans med norska byrån KruseLarsen och danska Oxymoron.

– Vi tog pandemin på allvar direkt, pratade med kunder om läget, omvärldsbevakade, och följde affären noga. Vi ställde om affären till att bli ännu mer digital, och organisationen till distansarbete. Det har gett bra resultat. Inte det resultat vi såg framför oss för ett år sedan men ett fint kvitto på att vår verksamhet står stark även när världen gungar, säger Birgitta Pagot vd för Reform Society i en kommentar. 

 

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Ämnen i artikeln:

Reform Society

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.