Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråer

Reklambyrån Pyramid startar verksamhet i Tyskland

Publicerad: 1 mars 2022, 13:50

Ulf Vanselius, vd Pyramid.

De senaste åren har Volt och Ingo öppnat kontor på den tyska marknaden. Näst på tur är Pyramid som där en majoritet av intäkterna redan kommer från uppdragen i Europa och USA.


Ämnen i artikeln:

NyheterPyramid CommunicationReklambyråer

Den Helsingborgsbaserade reklambyrån Pyramid är en del av Hemon Group tillsammans med digitalbyrån Petra och varumärkesbyrån Graal. Enligt ett pressmeddelade gjorde byråerna ett sammanlagt resultat på nästan 10 miljoner kronor under 2021, efter ett år där intäkterna ökade med omkring 30 procent. Byråerna har i dag 70 anställda. 

Pyramid har en uttalad vision om att bli Europas ledande B2B-byrå år 2025 och i dag kommer över 50 procent av byråns intäkter från USA och Eurpa. Som ett nästa steg i strategin öppnar Pyramid nu ett representationskontor i Hamburg.

Byråns kundlista i central-Europa, består bland annat av Alfa Laval, Bosch Rexroth, Habasit och Sulzer.

– Till att börja med blir det ett servicekontor med en seniorkonsult som bearbetar den nordtyska marknaden och utvecklar våra tyska kunder, säger byråns vd Ulf Vanselius i en kommentar.

Redaktionen

Reporter

red@resume.se

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.