torsdag23 mars

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråer

Rud Pedersen öppnar upp i Berlin

Publicerad: 3 juni 2020, 09:10

Berlinkontoret innebär att Rud Pedersen nu är verksamma i sex länder. Kontoret kommer främst att fokusera på kemikaliefrågor, försvar, finans, infrastruktur och FMCG.

Ämnen i artikeln:

Rud Pedersen

Thomas Nilsson

thomas.nilsson@resume.se


Den danska pa-byrån Rud Pedersen är en av Nordens största och har Sverige som största marknad. Utöver i Sverige och Danmark har de även kontor i Norge, Finland, Estland och Belgien. I Sverige jobbar profilerade namn som de tidigare ministrarna Anders Borg och Sten Tolgfors.

Nu öppnar byrån även upp ett kontor i Berlin. Hittills är tre medarbetare på plats men fler ska det bli.

– Det är ingen hemlighet att Tyskland är ledande i Europa både vad gäller företagande och politik, säger Morten Rud Pedersen, grundare och koncernchef för Rud Pedersen Group. Berlin är ett starkt center för kontakter mellan politik och näringsliv, det gäller för den nordisk-baltiska regionen i stort, men även för Bryssel. I Rud Pedersen Group vill vi erbjuda integrerade tjänster till våra kunder. Vi ser fram emot att jobba med både tyska och internationella kunder från vårt nya kontor i Europas hjärta.

Vd för det nya kontoret är Hendrik Hagemann, som närmast kommer från Fleishmann Hillard där han var chef över byråns pa-erbjudande. Kontorets konsulter kommer att vara verksamma inom hela näringslivet speciellt inom kemikaliefrågor, försvar, finans, infrastruktur och FMCG.

– Jag är väldigt glad för att ansluta till Rud Pedersen Group som VD för Berlin-kontoret. Vi befinner oss i en unik situation där fi öppnar ett kontor mitt i Coronavirus-krisen – men jag är lyckligt lottad och har utmärkta kollegor med mig från start, säger Hagemann.

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev