Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråer

Sandberg Trygg får nya majoritetsägare

Publicerad: 23 juni 2021, 13:10

Urban Ericsson, copywriter och Louise Danckwardt, vd, blir nya ägare i Sandberg Trygg.

Foto: Pressbild

Louise Danckwardt, vd, samt Urban Ericsson, copywriter, tar över ägandet av kommunikationsbyrån Sandberg Trygg.

Ämnen i artikeln:

Sandberg TryggByråer

Amanda Törner

amanda.torner@resume.se


B2B-byrån Sandberg Tryggs majoritetsägare Henrik Dubois lämnar nu över stafettpinnen till vd Louise Danckwardt som ny majoritetsägare. Även Urban Ericsson, copywriter, går in som ny ägare. Henrik Dubois liksom övriga ägare kommer alla att jobba kvar på byrån. 

I takt med att affärerna tar fart igen efter pandemin är det enligt byrån rätt tid att genomföra generationsskiftet. 

– Det är svårt att hitta en bättre tidpunkt att lämna över stafettpinnen. Louise har under pandemin visat vilken stark ledare hon är. Med sitt skarpa strategiska affärssinne, förändringsbenägenhet och fantastiska energi är hon helt rätt person att utveckla byrån vidare in i framtiden. Tillsammans med Urban som är en mycket erfaren och driven kreatör kommer byråns framtid vara i goda händer. Jag ser fram emot att vara kvar på byrån och att helt kunna fokusera på mina kunder, säger Henrik Dubois i ett pressmeddelande. 

LÄS MER: Så lite äger kvinnor av svenska byråbranschen – och det här krävs för att vända utvecklingen 

Louise Danckwardt kommenterar: 

– Redan när jag tog över som vd efter Henrik Dubois var detta en del av planen. Jag är så stolt och glad över att vi kommit till den punkten nu. Urban och jag kompletterar varandra väldigt väl. Vi har båda en lång erfarenhet och brinner för att bygga en stark företagskultur som stimulerar kreativitet. Jag ser så mycket fram emot att fortsätta utveckla vårt erbjudande tillsammans med Urban och våra fantastiska medarbetare. Att våra tidigare delägare alla stannar på byrån och fortsätter sina viktiga kunduppdrag är också väldigt positivt.  Vi skapar nytt samtidigt som vi ser till att ha stabilitet. 

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev