Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråer

Seniora rådgivare ska hjälpa influencer-agentur

Publicerad: 26 januari 2022, 14:04

I juni lanserade Johannes Gustavsson influenceragendturen Infly. Nu har rekryterat tre seniora rådgivare till ett advisory board däribland Resumés bloggare Katarina Graffman.


I juni lanserades influencer-agenturen Infly. För att utveckla ett byråerbjudande som även kan ta hand om den kreativa processen plockar man in tre seniora personer till en advisory board som ska stötta och ge råd i strategiska frågor som rör bolagets utveckling.

– Det här är tre personer som jag har känt under en längre tid och som jag litar fullt ut på. Det har varit viktigt för mig mig att hitta personer som kompletterar kunskaperna som vi inte redan har inbyggt i organisationen, säger Johannes Gustavsson, vd och grundare av Infly i ett pressmeddelande. 


Dessa ingår i Inflys advisory board:

Anna Bostam har lång erfarenhet av rollen som marknadschef och på senare tid som ledare för kommunikationsbyrån The Fan Club som sedermera köptes upp av Creuna. Idag är hon vd för nystartade reklambyrån Birde & Frankel i Malmö.

Daniel de Sousa har tidigare gjort sig ett namn som vd för flera bolag i Visma-sfären, bland annat Visma Spcs. Idag är han koncernchef på gruppnivå för för Trivec, en affärsplattform för restauranger, barer och hotell. Han är förutom engagemanget i Infly också styrelseledamot i Tenders, Briox (publ) och Zisson.

Katarina Graffman är doktor i antropologi, driver Inculture och är affilierad forskare vid institutionen för kulturantropologi och etnologi i Uppsala. Hennes expertområden är konsumtionskultur och mediekonsumtion och hon har hjälpt hundratals företag, bland annat Ikea, Volvo Cars och Björn Borg, att förstå sina kunder bättre. Hon driver också en blogg på Resumé tillsammans med Jacob Östberg.

Infly representerar flera svenska TikTok-personligheter, bland andra Melodifestivalen-aktuella Theoz, matlagningsprofilerna Astrid Nordin och Benjamin Delfi samt TikTok-läkaren Doktor Tracy.

Infly planerar att etablera sitt byråerbjudande under första halvåret 2022.

Redaktionen

Reporter

red@resume.se

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.