Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråer

Sida i upphandling – söker kommunikationsbyrå

Publicerad: 31 maj 2022, 12:08

Foto: Tomas Oneborg / SvD / TT

Biståndsmyndigheten Sida letar nu efter en ny kommunikationsbyråpartner. Senaste tiden har man arbetat med bland andra Gullers grupp.


Ämnen i artikeln:

SidaOffentliga upphandlingar

I förra veckan gick Sveriges biståndsmyndighet, Sida, ut i upphandling för en ny kommunikationsbyrå. Uppdraget är värt 120 miljoner kronor (exklusive moms) för en period om två år. Myndigheten ämnar teckna avtal med två byråer och uppdraget kan som längst förlängas till fyra år. I dag har man ramavtal med fyra kommunikationsbyråer; Strandberg Haage, Prime, Springtime Intellecta och Guller grupp, med Gullers som nummer ett.

I uppdraget ingår bland annat strategisk rådgivning inom kommunikation, facilitering, bildhantering, grafisk produktion och konferensarrangemang. Totalt är det 19 tjänster som efterfrågas i upphandlingen, och man har valt att ha fasta timpriser, mellan 600 och 1300 kronor.

Du missar innehåll i denna artikel på grund av dina cookie-val. Kontrollera dina inställningar och dubbelkolla om Infogram är blockerad under “Visa våra partners”.

 

Alicia Price

Reporter

alicia.price@resume.se

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.