Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråer

Silver startar kreativ testbänk: ”Viktigt att släppa taget och vara galen”

Publicerad: 28 september 2021, 08:44

Silver vill utmana sina medarbetares kreativitet och startar därför The Lab. ”Viktigt för den kreativa delen av din hjärna att släppa taget och vara galen,” säger Tobias Rehnvall, initiativtagare till The Lab.


Ämnen i artikeln:

Silver

The Lab kommer fungera som en testbänk där man kan testa nya idéer, och verken som produceras finns tillgängliga för allmänheten att köpa. Men det är ett begränsat utbud, som ständigt skiftar.

– Vi vill verkligen utmana oss själva på Silver och att starta en egen e-handel kändes både läskigt och kul. Men framför allt lärorikt att hoppa över på den sidan som är våra kunders vardag., säger André Hindersson, vd på Silver, i ett pressmeddelande.

Det dagliga arbetet kan begränsa hur man tänker, menar initiativtagaren Tobias Rehnvall, som också är designer på Silver. Genom att släppa loss kommer kreativiteten infinna sig.

– Det är viktigt för den kreativa delen av din hjärna att bara släppa taget och vara galen. Att prova nya saker utan rädsla för att misslyckas, säger han i pressmeddelandet.

Alicia Price

Reporter

alicia.price@resume.se

Ämnen i artikeln:

Silver

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.