Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråer

Spenat designar värmländskt öl

Publicerad: 5 mars 2014, 12:10

Spenat Reklambyrå i Karlstad har tagit fram såväl varumärke och logotyp som förpackningsdesign för det nya ölmärket Wermlands Brygghus


Ämnen i artikeln:

Spenat

I sortimentet finns nu tre olika öl som säljs på restauranger, systembolag och livsmedelsbutiker runt om i Värmland.  Det är Wermlands Ale, Wermlands Premiärbrygd och Wermlands lättöl.

Premiärbrygden var tänkt att bara säljas tillfälligt, i samband med lanseringen, men intresset har varit så stort att det nu planeras för en comeback till påsken. Sedan 1 oktober kan Wermlands Ale beställas på samtliga systembolag i hela Sverige.

Spenat Reklambyrå i Karlstad kom in i ett tidigt skede och har varit med och tagit fram såväl varumärke och logotyp som förpackningsdesign.

– Kundens önskemål var att designen skulle spegla det hantverksmässiga i deras ölproduktion och vara starkt kopplad till landskapet Värmland. Naturligt och genuint har varit våra ledord, säger Mats Åstrand, copywriter på Spenat.

Krister Berntsson

Ämnen i artikeln:

Spenat

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.