Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråer

Spoon öppnar nytt Norge-kontor

Publicerad: 17 augusti 2022, 08:40

Stine Eriksen leder Spoon Tromsø.

Contentbyrån Spoon expanderar i Norge med ett nytt kontor i Tromsö. Satsningen kommer ledas av Stine Eriksen.


Ämnen i artikeln:

NyheterSpoonContentNorgeByråer

Spoon har sedan tidigare kontor i centrala Oslo, där man i dag är 40 medarbetare specialiserade på content marketing, särskilt inom mat och dryck-segmentet och employer branding. Nu expanderar byrån till Nordnorge, med ett nytt kontor i Tromsö. 

– Rekrytering är helt klart en utmaning i Nordnorge, precis som i norra Sverige. Vi hoppas att vi kan bidra till att göra företag mer synliga och kända, och attrahera kvalificerade människor till växande delar av Norge, säger vd för Spoon-gruppen, Marte Ramborg, i ett pressmeddelande. 

LÄS MER: Spoon byter både vd och koncernchef – hon tar över

Eftersom Spoon Tromsö har tillgång till både sina systerbyråer inom Spoon och byrågruppen People People People, blir Spoon Tromsö från start en fullservicebyrå som levererar allt från strategi, innehållsproduktion och sociala medier, till performance marketing och webbproduktion.

Tromsöbon Stine Eriksen leder Spoon-satsningen i norr. Hon är utbildad journalist och arbetade flera år på TV2 Norge innan hon började på Spoon. På det nya Tromsö-kontoret får Stine Eriksen initialt med sig Fredrik Stellander och Cato Olsen Birkestrand som båda kommer från Mediehuset i Tromsø och har lång erfarenhet av distribution och digital marknadsföring. De söker redan nu fler kollegor för att fylla kontoret.

Spoon har sedan tidigare kontor i Oslo, Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingfors och London.

Amanda Törner

Reporter

amanda.torner@resume.se

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.