Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråer

Talare från King, F&B och Ica klara för Byrådagen

Publicerad: 5 februari 2020, 09:18

Sofi Franzén, vd och grundare av Eventyr, Lisa Lindström, vd på Doberman, Sunit Mehrotra, vd på King, Silla Levin, vd på Forsman & Bodenfors Sverige, Christian Cabau, marknadschef på Klarna, delar med sig på Byrådagen den 20 februari.

Kings Sunit Mehrotra, F&B:s Silla Levin, Burger Kings Iwo Zakowski och Icas Anders Milbers är några av de 11 talare som är klara för Resumés byrådag den 20 februari.


Ämnen i artikeln:

KingÅrets ByråIcaBurger KingEventyrRegiTre KronorKlarnaForsman & Bodenfors

För tredje året i rad arrangerar Resumé seminariet Byrådagen inför Årets Byrå-galan. 

Under dagen fördjupar vi oss i insikter, strategier, kreativitet och strukturomvandlingens utmaningar. En viktig fråga är hur samarbetet mellan byrå och kund kommer att förändras och utvecklas de kommande åren.

På scenen deltar både marknadscheferna på några av Sveriges största varumärken och ledarna för några av de mest framgångsrika byråerna.  

Här är några av talarna och programpunkterna på Byrådagen 2020:

 Anders Milbers, creative director ICA

Hur kommer samarbetet mellan byrå och kund att förändras och utvecklas? Christian Cabau, marknadschef Klarna, Maria Ziv, marknadsdirektör If och Iwo Zakowski, vd Burger King Sverige.

• Byråpanelen 2020 – hur driver man en byrå framgångsrikt och långsiktigt? Panelsamtal om kulturens betydelse, jakten på talanger och byråledarens roll. Sunit Mehrotra, vd King, Lisa Lindström, vd Doberman och Håkan Jerner, vd Tre Kronor.

Kommunikation och hållbarhet: Är vår bransch en del av problemet eller lösningen? Silla Levin, vd Forsman & Bodenfors Sverige och Anna Qvennerstedt, copywriter och global styrelseordförande, Forsman & Bodenfors.

• Uppdragsgivaren har sagt sitt: 5 insikter från Årets Byrå. Pia Grahn, Regi, delar med sig av insikterna från resultatet och berätta om studien Bästa Arbetsgivare där byråernas medarbetare har fått tycka till om sin arbetsplats.

• Byråledarskap: Att skapa framgång och lönsamhet tillsammans med medarbetarna. Sofi Franzén, vd och grundare Eventyr om målsättningar, feedback och teamkänsla. Sofi blev Årets vd 2018.

Anders Milbers, creative director på Ica, prydde omslaget av senaste numret av Resumé. På Byrådagen delar han med sig av sina insikter.

Nytt för i år är att Byrådagen och Årets Byrå arrangeras på Berns i Stockholm. Byrådagen börjar klockan 13.30 och galan drar igång klockan 18.00.

Inför Byrådagen gör Resumés magasin en fördjupning i kommunikationsbyråernas framtida utmaningar och möjligheter.

– Vi tar ett rejält grepp om byråbranschen och relationen mellan köpare och säljare av kommunikationstjänster. Satsningen på Byrådagen ligger i linje med vår ambition att vara med och utveckla branschen och erbjuda inspiration och kunskap till alla som jobbar med marknadsföring och kommunikation, säger Fredrik Svedjetun, chefredaktör på Resumé.

Läs mer om Byrådagen och säkra din plats här. 

Redaktionen

Reporter

red@resume.se

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.